pjklogoblue1

Radoslav Ostermann, predsjednik 

+385958256101

 

Sonja Papeš, tajnica

+385915155421

 

info@pjk-zagreb.hr

TRNJANSKA CESTA 128

ZAGREB

Hrvatski liga kup u preciznom slijetanju, 2009

U preciznom slijetanju uz državno prvenstvo najvažnije natjecanje je liga kup. Liga kup sastoji se od nekoliko natjecanja koja se održavaju tokom godine, a rezultati se zbrajaju i na kraju se dobiva ukupni pobjednik. Ove godine bilo je predviđeno održavanje 5 kola liga kupa - Ravna gora, Japetić, Hrvace, Kalnik i Strahinjčica. Zbog lošeg vremena otpali su Hrvace i Kalnik, tako da su održana 3 kola lige.

PJK Zagreb i ove godine uspješno je nastupio na liga kupu. Nakon višegodišnje dominacije našeg kluba na ovom natjecanju, malo smo se opustili, što su uspješno iskoristili klubovi Kolibri iz Cvetlina i Parafreek iz Zagreba. Mi smo zauzeli tek solidno 3. mjesto u klupskom poretku. Pojedinačno, pobjednik liga kup natjecanja u preciznom slijetanju ove godine je Zdravko Jakop, član KPJ Let, Ivanec. Zadnje kolo liga kupa održano je na Strahinjčici u organizaciji kluba Jastreb iz Radoboja, gdje su najboljim pojedincima uručeni pehari i medalje.


Poredak pojedinačni:
1. Jakop Zdravko - Let, Ivanec
2. Štefanec Ivica - Kolibri, Cvetlin
3. Knez Josip - Kolibri, Cvetlin


Poredak klupski:
1. Kolibri, Cvetlin
2. Parafreek, Zagreb
3. PJK Zagreb, Zagreb


Čestitamo pobjednicima, te se veselimo sljedećoj sezoni i novim pojedinačnim i ekipnim nastupima na liga kup natjecanjima.