pjklogoblue1

Radoslav Ostermann, predsjednik 

+385958256101

 

Sonja Papeš, tajnica

+385915155421

 

info@pjk-zagreb.hr

TRNJANSKA CESTA 128

ZAGREB

Skupština 2009

Nakon 7 godina postojanja kluba održana je redovna Izborna skupština 27.03.2009. godine u klupskim prostorijama.

       

Skupština je otvorena s pregledom rezultata rada u 2008 godini i kao najveći uspjeh ističemo uspješno organizirano Državno prvenstvo u preciznom slijetanju Bistra open 2008 na letjelištu Medvednica u suorganizaciji sa Letačkim društvom Zaprešić. 

Sudjelovali smo na natjecanjima u preletima i preciznom slijetanju kako u RH tako i u drugim zemljama. Osvojili smo klupsko prvo mjesto u državnom natjecanju u preciznom slijetanju, te imamo državnu prvakinju Ivanu Kusanović i doprvaka Brunu Pavića. Sonja Papeš je osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju u preletima, dok smo klupski na 4. mjestu. Natjecateljski tim je i u sklopu priprema za sezonu posjetio Argentinu gdje su sudjelovali na tekmi lige kupa Argentine.

Nastavljena je suradnja s LK Parafreek s tečajevima za nove članove i započeo je tečaj za instruktore letenja u kojem sudjeluju 3 člana našeg kluba: Sonja, Ratko i Damjan.

Dosadašnji predsjednik Ivica Huljek je izabran ponovno za predsjednika kluba, a za tajnika Sonja Papeš. Izvršni odbor čine: Ratko, Neno, Bruno i Valentina. U Nadzorni odbor izabrani su: Zvonimir, Markoni i Ivana.

Nakon završenog formalnog djela održan je prigodni domjenak i druženje.
 

Autor: Valentina Kuliš