pjklogoblue1

Radoslav Ostermann, predsjednik 

+385958256101

 

Sonja Papeš, tajnica

+385915155421

 

info@pjk-zagreb.hr

TRNJANSKA CESTA 128

ZAGREB

Natječaj za dizajn majica 2017.

   

Pjk Zagreb otvara natječaj za dizajn klupskih majica.

Svaki autor može poslati više idejnih rješenja. Dizajniraju se ženske i muške majice. Autor najboljeg rješenja bit će nagrađen klupskom nagradom.

Tehnički detalji:

  • majica mora sadržavati logo PJK-a
  • font se ne smije mijenjati
  • imati u vidu izvedivost (štampa se na jednobojnu podlogu)
  • preferira se grafika (velike količine boje na materijalu uzrokuju plastičnost)
  • dizajnirajte tamnijim bojama na svijetloj majici zbog efektnosti i kvalitete tiska

Kreacije šaljite do 11.04.2017. na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Iste će nakon toga biti objavljene na službenoj web stranici.

Od 11.04.2017. do 14.04.2017. traje glasanje po principu jedan član-jedan glas, zbrajaju se glasovi, te se na sastanku 14.04.2017. proglašava pobjednik natječaja.

 Lijep pozdrav!

 
Pristigli radovi!
1 

 Koristan savjet!

Za dizajniranje majica možete koristiti program Siniše Ilakovca, inače kolege naše pilotkinje Inje Šporer, koji je još u BETA verziji, ali ga svakako preporučamo. Tamo ćete naći i originalni logo kluba pa će vam to olakšati sam rad.

Program se pokrećete klikom na web adresu http://illa3d.com/pjk (budite strpljivi kod pokrentanja, treba mu 30-tak sekundi). Kad se program otvori kliknite na prsa majice i otvorit će vam se PJK-predložak za design. 


Postupak spremanja i slanja slike (jpg):

Kada ste gotovi s dizajnom, u donjem desnom uglu programa nalaze se 4 ikone. Kliknite na drugu ikonu (oko), zatim na prvu lijevu "share", pa birajte "image". Kad vam se otvori prozorčić u sredini ekrana kliknite na "copy". Otvorite novi TAB u browseru i zatim u adresnu traku pri vrhu browsera "paste" pa "enter"na tipkovnici. Otvorit će vam se slika i tu sliku jednostavno spremite (desni klik mišem i "spremi sliku kao ...") na vaš kompjuter. Tu sliku sad pošaljete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  i to je to. :)


Ako vam je postupak prekompliciran, jednostavno napravite printscreen i u nekom grafičkom programu (paint) otvorite sliku i spremite je na radu površinu.

Gotovi design pošaljite na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.